De toespraak van voorzitter Toos Sanders bij de huldiging van de jubilarissen bij het 25 jarig jubileum.

 

Rien vd Eerwegh.

 

Jij als eerste jubilaris die 25 jaar lid is van de boules-vereniging. Als ere burger van Nijnsel mocht jij de officiële opening verrichten. Jouw kennende heb je dat graag gedaan. Dan heb je geen keus en moest je wel lid worden en ben je lid gebleven. Jouw hartelijkheid, humor, met grapjes, maakt jou tot een fijn mens. Jammer dat je de laatste jaren door je lichamelijke ongemakken minder kunt deel nemen aan een wedstrijdje boulen. Gefeliciteerd. Ik wil een klein aandenken opspelden voor 25 jaar trouwe lidmaatschap.

 

 

 

Diny en Theo v Esch.

 

Theo,

Je houdt van mensen, die graag bij jouw op bezoek komen. Jij neemt er de tijd voor onder het genot van koffie en drankje. Je moestuin bewonderen en graag wat sla of boontjes meegeven. Want je hebt weer veel te veel. Wat werken betreft weet je van aanpakken. Je luisterde wel wat er gedaan moest worden, maar je voerde het uit op jouw manier zoals je dacht dat het goed was. De laatste jaren ben je alleen steunend lid, we zullen je nog eens vragen voor bardienst. Dan ervaar je nog eens hoe gezellig het is bij de club tijdens de uitwisselingen.

 

 

Diny,

 

Wij allemaal vinden het zo jammer om jou te missen hier op de boulesbaan.Het spelletje dat je zo graag deed,dat dat niet neer mogelijk is. Fijn dat je gekomen bent, kunnen we je toch nog in het zonnetje zetten. Diny jou bijdragen aan de club als penningmeester was bij jou in goede handen. Voor prijzen zorgen, kon je, je creativiteit volledig benutten. De belangstelling naar ieder toe, maakt jou tot een warm persoonlijkheid. Samen gefeliciteerd.

 

 

Ad Hurkmans.

 

Ad, 25 jaar lid. Hoe oud was je toen je lid werd. Als ik goed geteld hebt 47 jaar. Voetballen en tennissen deed je ook graag. Ze waren zeer vereerd met jouw lidmaatschap. Je bent een van de betere boulers die goed kan schieten en plaatsen. Boos worden op zich zelf, als het niet loopt zoals jij graag zou willen. Altijd vrolijke uitstraling, een fijn mens om in de club te hebben. Ook een bijdrage leveren in het aanpakken van karweitjes, tellen en nummers verdelen. Blijf nog lang lid, want we kunnen je niet missen.

 

Gefeliciteerd

 

 

 

Stien van ’t Hof.

 

Jij bent ook 25 jaar trouwe lid van onze vereniging, samen met je man Frans zijn jullie lid geworden, maar hij is veel te jong overleden.Je bent trouw lid gebleven, sportief in je spel en omgang. Hier in Nijnsel bij de De Klutsers, heb je je thuis gevoeld. Ik hoop dat het als een warme deken gevoeld heeft en het zo zal blijven voelen. Met je dierbare vrienden en vriendinnen. Daarmee zijn we heel blij en we hopen dat we met  jou nog vele wedstrijden met ons mogen boulen.

 

Gefeliciteerd.

 

 

 

Maria en Theo vd Koevering.

 

Maria.

Ik moest goed nadenken van wat ik over jou zou zeggen. Een bijzonder persoontje, in de positieve zin, grappig, geduldig, alles goed overwegen, alles goed bekijken in het spel met boulen, om de overwinning te bereiken. Als een spel soms wat uit loopt, wordt er vlug gezegd och ja Maria is daarbij.

 

 

Theo.

 

25 jaar trouw lid gebleven.

 

Jouw bijdragen als vrijwilliger voor onderhoud van de banen. Jarenlang heb je dit gedaan. Met de kwast en verf maakte je alles weer schoon en nieuw. Een man met open karakter, belangstellend naar iedereen toe en dan de vraag hoe gaat het met je. Heel fijn om jou als lid te hebben in deze vereniging.

 

Gefeliciteerd.

 

 

 

Rien en Gina vd Loo.

 

Gina.

De rechterhand van Rien. Samen vormen jullie al meer dan 50 jaar een paar. Als ras echte Nijnselnaar geboren en getogen. Jij hebt aan veel toernooien en uit wisselingen mee gedaan. Vele boulers leren kennen, daarin vele ervaringen in het spel opgedaan. Jou bijdrage voor de club in al die jaren, zijn we heel dankbaar voor. Als de gezondheid het toe laat, kun je nog heel lang lid blijven.

 

 

 

Rien. 

 

De Klutsers en Rien vd Loo, zijn zo aan elkaar verbonden in de Nijnselse gemeenschap. Jouw inzet voor al deze jaren, gewaardeerd met gedrevenheid, luisterend oor naar elkaar in acht nemend de kwaliteit van ieder persoon. Je houdt bij als er wat mis was aan de boulesbanen en clubgebouw. Ook klusje man was je, je vond vaak een oplossing om het te repareren als er wat stuk was. De boules vereniging zoals die al 25 jaar functioneert, is mede door jullie beiden inzet uitgegroeid naar een sportieve vereniging.

 

 

 

Harry en Sien Raaymakers.

 

Een trouw echtpaar, 25 jaar hebben jullie mede bijgedragen aan gezelligheid, sportiviteit, humor en grapjes. Als vrijwilligers voor waar nodig was. We konden altijd een beroep op jullie doen.Altijd waren jullie van de partij zowel in thuis of uitwedstrijden.Helaas is het de laatste jaren wat minder geworden, de gezondheid kun je niet kopen, anders hadden jullie dat beslist gedaan.Ik hoop dat je terug kunt kijken met dankbaarheid naar de vereniging toe, waaraan jullie veel mooie momenten hebben mogen beleven en aan terug kunnen denken.

 

 

 

Frans vd Velden.

 

Een heel bijzonder mens, vakkundig in vele opzichten. Jouw bijdragen aan de club is heel groot geweest.Voor een vereniging heel waardevol dat we zulke leden hebben en er zich ook voor inzetten. Heel veel dank hiervoor. Wij met zijn allen hebben hieraan enkele bijdragen geleverd, in de zin van dat je hier, je thuis voelde, en gewaardeerd werd in al je kundigheid. Geboren in de Boskant, wonen in Sint-Oedenrode en daarbij 25 jaar lid van de Klutsers.

Gefeliciteerd Frans.

 

 

 

Annie vd Ven.

 

25 jaar geleden werd er bij het gemengd kerkkoor gevraagd of men lid wilde worden van jeu de boule club. Annie is lid geworden en lid gebleven. Ik zag op de oude ledenlijst heel veel namen staan die toen ook lid waren van het gemengd koor. Jij samen met Theo zijn de enige die daarvan nog over zijn.

 

Arthur Wijdmans heeft jou de grond beginselen van het gooien van boules geleerd en zo gooi je nog steeds. Dit is een goede basis geweest. Met jou te boulen is altijd een feest, moppert nooit, je gaat graag voor de overwinning. Wie niet, want uiteindelijk willen we allemaal winnen. Dank je wel voor je trouwe lidmaatschap.

 

Gefeliciteerd.