Mogen wij ons even voorstellen. 

 

Jeu de Boules of Pétanque mag dan van origine wel een Franse volkssport zijn, maar ook hier in Nederland wordt het spel door steeds meer mensen bedreven. Daarom ontstond op 21 juni 1994 het idee om ook in Nijnsel een club op te richten. Met aanvankelijk een voorzichtig begin van enthousiastelingen is onze club snel uitgegroeid tot een volwaardige vereniging die haar nut voor de bevolking van Nijnsel en Sint-Oedenrode overduidelijk heeft aangetoond. Genieten van sociale contacten lekker in de buitenlucht.

 

Sportief samenzijn staat voorop.

 

In 1994 zijn wij met een beperkte groep van 25 gestart en al snel groeide onze club naar minstens 50 leden. Wij zijn een gerenommeerde Jeu de Boulesvereniging en onderhouden contacten met meerdere bevriende verenigingen. Naast recreatief spel spelen wij interne competities en organiseren we ieder jaar een aantal toernooien. Heel veel van onze leden doen mee aan deze activiteiten.

 

 

Onze accommodatie.

 

Sinds de oprichting van onze vereniging beschikken wij over een mooie en uitstekende accommodatie op het terrein achter Zalencentrum De Beckart aan de Oude Lieshoutseweg 7 te Nijnsel. Wij beschikken over 10 banen van voldoende afmetingen die allen zijn voorzien van goede verlichting.

 

Ook hebben wij een ruim clubgebouw mogen plaatsen voor opslag van  ons materieel. In dit gebouw kunnen wij ook op tijd een kopje koffie drinken of naar keuze frisdrank of een biertje.

  

 

Wat in het winterseizoen.

 

Ook in de koude periode staan onze activiteiten niet stil. We huren daarvoor de hal af in de Mater Lemmensstraat en spelen van oktober tot april op dinsdagavond binnen in de hal. 

 

Onze speeltijden.

 

In het zomerseizoen wordt er iedere maandagmiddag en dinsdagavond recreatief gespeeld. 

Op woensdagavond wordt er interne competitie gespeeld. 

De tijden zijn op maandag van 13.30  tot ongeveer 16.30 uur, op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur.

De competitie op woensdag begint om 19.00 uur.

 

Naar:  Het lidmaatschap     of      Baanhuur